Hieroomo

Hieroomo on elokuussa 2017 perustettu yhden naisen hierontapalveluita tarjoava yritys, rakkaudesta hoitamiseen. 

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi joulukuussa 2017.

Hermoratahierojaksi valmistuin syyskuussa 2021. 

Hoitamisessa minulle on tärkeää kohdata asiakas aidosti ja selvittää syy kipuihin.  Teen myös yhdistelmähoitoja asiakkaan toiveiden mukaan. Hieronnoissa käytän  apuna myös lämpöä ja imukuppihierontaa.  

Käytän Frantsilan luomulaatuisia hierontaöljyjä.

Vastaanottoni löytyy Oulunsalosta osoitteesta Jääsköntie 2.

Valikoimiin kuuluu seuraavia hierontoja ja hoitoja:

- Klassinen hieronta
- Hermoratahieronta
- Intialainen päähieronta  
- Imukuppihieronta
- Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta
- Kuumakivihieronta

Mitä hermoratahieronta on?

* Alkuperäinen hermoratahieronta eli ääreishermoston kuntoutus on ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa. Siinä käsitellään kehon ääreishermosto huomioiden pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat, iso- ja pikkuaivot, keski- ja väliaivot sekä aistit.
Hoidolla kuntoutetaan ihmisen ääreishermosto niin hyvin, että saadaan myös keskushermosto toimimaan kunnolla ja saadaan aivot huolehtimaan tehtävistään.

Ihmisen hermosto jaetaan keskus-ja ääreishermostoon, joista keskushermoston alaisuuteen kuuluvat aivot ja selkäydin.

Miksi keho sairastuu?

Ellei ihmisen ääreishermosto pysy toimeliaana, on mahdotonta pitää keskushermostoakaan toimivana ja ihminen voi sairastua.
Ilman hermotusta ihmiselle aiheutuu ravitsemushäiriö ja sitä kautta omamyrkytystila. Esim. reuma on tällainen pitkäaikaisesta ravitsemushäiriöstä johtuva sairaus.
Koska ihmisen terveenä pysyminen vaatii myös oikeaa ravintoa, hoidon tukena käytetään vitaaliaineita ja fytoterapeuttisia aineita.

Hoitotapahtuma

Hermoratahieronta on fysiologiaan perustuvaa hoitoa, joka vaatii oman aikansa. Hermoratojen kuntoutus on perusteellista ja aikaa vievää. Keho hoidetaan päästä varpaisiin käyttäen painavaa ja pyörittävää otetta. Hoito tehdään ohuen vaatekerran päältä!

Yksi hoitokerta kestää 90min-2h.